4 Nettbutikker som selger blekkpatroner

Avhengig av hvilken printer du har, så er det også svært varierende for hvor ofte du må bytte blekkpatroner. For eksempel så har de mest økonomiske printerne fra Epson blekktanker med kapasitet på over 12 000 utskrifter, mens «vanlige» printere fra andre produsenter på det meste klarer å skrive ut et par tusen sider før blekkpatronene må skiftes ut – eller enda mindre enn som så. Følgelig gjelder det å finne billige blekkpatroner, og vi forteller deg hvor du finner de på nettet. Sjekk også nettsiden blekkpatroner.org hvor du kan se en oversikt over nettbutikker som tilbyr blekk.

Inkmann.no

Det kan faktisk lønne seg å handle blekkpatroner hos ulike nettbutikker, ettersom de fleste som selger blekkpatroner på nett har introduksjonstilbud der du får den første patronen gratis. Dette gjelder blant annet hos Inkmann, hvis du er ny kunde i butikken. Her finner du både originale blekkpatroner, samt patroner fra tredjeparts tilbydere som koster vesentlig mindre enn de originale. Hva du bør velge kan du lese i andre artikler her på nettsiden. Uansett så er Inkmann.no en konkurransedyktig tilbyder når det kommer til pris på blekkpatroner.

Blekkexpress

Vil du være sikker på at du får billige blekkpatroner når du handler på nettet, så kan det være lurt å bestille de fra Blekkexpress. De er nemlig en av få nettbutikker som har prisgaranti på sine produkter. Det betyr at hvis du finner tilsvarende blekkpatroner billigere i en annen butikk, så vil du få refundert mellomlegget. Altså er det mer eller mindre umulig å finne blekkpatroner billigere et annet sted. Også her selges det originale patroner direkte fra leverandøren til akkurat din printer, men skal du spare penger, så bør du helt klart gå for de uoriginale som ofte koster så mye som en tredjedel av de originale blekkpatronene.

InkClub.no

Nettbutikken InkClub.no er trolig den største og mest kjente av alle norske nettbutikker som selger blekkpatroner. Også her har man et introduksjonstilbud for deg som ikke har handlet der før, der man får den første blekkpatronen til den nette sum av null kroner. Absolutt et tilbud man bør benytte seg av. Uansett så er prisene svært lave på det meste av blekkpatroner også her – originale så vel som uoriginale. InkClub.no har kanskje også det beste utvalget, og her finner du også blekkpatroner til eldre varianter fra produsenter som kanskje ikke er blant de største i markedet.

NordicInk

Til sist skal vi også ta med nettbutikken NordicInk, som kommer med på listen ikke bare på grunn av lave priser, men også på grunn av deres raske levering som kanskje utdanker samtlige konkurrenter her. Sender du inn en bestilling før klokken 17:00, så kan du være sikker på at den sendes samme dag. Som om ikke det var nok, så har du også tre års garanti på alle blekkpatroner som er uoriginale. På denne måten behøver du ikke være skeptisk til å velge en tredjepartsleverandør, ettersom du uansett har garanti dersom produktet ikke skulle leve opp til forventingene.